,

QuaranTraining met Greenfit Bootcamp

Excuses voor de vele woordspelingen, mijn thuisquarantaine zorgt voor extreme “creativiteit” (quarantiviteit?).

Zit je thuis met quarantaine maar wil je wel graag in beweging en fit blijven? Doe mee met de QuaranTien Dagen Challenge! Gewoon vanuit je huiskamer. Net als ik.

10 dagen lang: full body workouts – kracht- en conditionele oefeningen


Ik plaats elke dag, 10 dagen lang, een nieuwe full body-workout in de vorm van een homevideo (vanuit m’n mini-huiskamer in Amsterdam), zodat je als thuiszitter gemakkelijk sportief blijft. Iedere dag een andere focus, en met de dag ietsjes zwaarder. Dag 10? Dat wordt een uitdaging. Maar wanneer jij quarantaine uitkomt, ben je topfit en fiets je in een adem weer naar kantoor.

Wanneer moet je de bootcampoefeningen uitvoeren? Begin je dag met de nieuwe challenge / workout die rond 08.30 uur online komt, gebruik de video’s als lunchsessie en de dag te doorbreken, eindig je thuiswerkdag om je stijve lichaam weer te versoepelen of verspreid de herhalingen van de workout over de hele werkdag – zet een wekker en forceer jezelf 3-5X op de dag in beweging te komen.

De video’s dienen als inspiratie en zijn voor alle niveau’s toegankelijk (met hier en daar wat intensivering wel!). En zoals gebruikelijk bij Greenfit Bootcamp: we maken enkel gebruik van ons eigen lichaamsgewicht.

Vind alle QuaranTien Dagen-video’s hieronder (wordt aangevuld zodra ze online staan – elke dag een nieuwe dus):

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10

Mijn thuiswerk-/trainingskamer:

Als ik thuis in deze mini-kamer kan trainen, kan jij het ook. Houd het blog in de gaten voor alle QuaranTien Dagen Challenge-video’s!
Stay healthy, stay safe.